Fotoclub Zwijndrecht

Fotoclub Zwijndrecht is een grote landelijk gerenommeerde fotoclub en lid van de Fotobond. Wij willen een platform zijn voor hedendaagse creatieve fotografie. Onze leden zijn beginnend tot zeer ervaren, jong of wat minder jong, man of vrouw. We zijn een actieve club, naast het bespreken van foto’s organiseren we veel activiteiten die je helpen je fotografie naar een hoger niveau te tillen. Ons eigen pand maakt het mogelijk om maandelijks wisselende exposities te organiseren. Interesse om lid te worden? Meer informatie over de club vind je hier.

Expositie 'IK, mijn foto's'

Leo van den Hooven woonachtig in Zwijndrecht en lid van Fotoclub Zwijndrecht, toont in de maand oktober zijn werk in Fotogalerie Zwijndrecht aan de Rotterdamseweg 126 te Zwijndrecht. Een expositie met de titel: IK, mijn foto’s.

Nieuw werk

Onder het kopje 'Nieuw werk' plaatsen wij na elke bespreking van fotowerk van leden een selectie op onze site. Klik hier om het meest recente werk van onze leden te zien.

Fotocursus

Fotoclub Zwijndrecht biedt ook in seizoen 2018/2019 de cursus Digitale Fotografie & Digitale Fotobewerking aan. De cursus is bedoeld voor beginnende fotografen die een digitale spiegelreflex- of systeemcamera hebben aangeschaft, maar deze niet optimaal kunnen gebruiken en/of willen leren hoe je betere foto’s kunt maken.

Recent gemaakt werk
Cor Ritmeester
Peter Visser
Joke Maarleveld
Fred van Turenhout
Franz Heuser
Barth Bakker
Marjan Leeuwesteijn

De beste foto moet nog vertoond worden...

Fotoclub Zwijndrecht

bekijk ons nieuws

Hamburg!

Openingsavond: lezing Olaf Grim

Open dag 8 september 2018

Lid worden?

Je fotografie naar een hoger niveau tillen? — kom langs voor een vrijblijvende kennismaking.