Fotoclub Zwijndrecht

Over de club

Fotoclub Zwijndrecht is een grote landelijk gerenommeerde fotoclub en lid van de Fotobond. Wij willen een platform zijn voor hedendaagse creatieve fotografie. Onze leden zijn beginnend tot zeer ervaren, jong of wat minder jong, man of vrouw. We zijn een actieve club, naast het bespreken van foto’s organiseren we veel activiteiten die je helpen je fotografie naar een hoger niveau te tillen. Ons eigen pand maakt het mogelijk om maandelijks wisselende exposities te organiseren. Interesse om lid te worden?

Gratis foto workshops

Gratis workshops! Omdat we 60 jaar bestaan.

Fotoclub Zwijndrecht bestaat 60 jaar en dat is aanleiding voor feestelijke activiteiten voor leden, maar ook voor NIET leden. Er worden tijdens dit 60-jarig jubileum voor mensen die geen lid zijn van de vereniging vier gratis workshops gegeven.

• workshop straatfotografie (volgeboekt)
  • workshop landschapsfotografie (volgeboekt)
  • workshop model-/portretfotografie (volgeboekt)
  • workshop architectuurfotografie (nog 1 plaats beschikbaar)

Nieuwe basiscursus start in februari

Cursus digitale fotografie voor beginners

Je hebt een digitale spiegelreflex of systeemcamera gekocht maar weet niet hoe je die optimaal gebruikt. Staat jouw camera ook op de stand "automatisch" maar wil je meer? Schrijf je dan in voor de beginnerscursus digitale fotografie. De cursus is gericht op de praktijk. Uiteraard krijgt de benodigde theorie aandacht, maar tijdens de lessen wordt de theorie meteen omgezet in praktische oefeningen met je eigen camera.

De cursus bestaat uit 5 lessen en kost € 100,-

Landschapsfotografie

Landschapsfotografie is hoogst waarschijnlijk het meest bedreven genre in de fotografie. Dat heeft absoluut te maken met de reislust van mensen naar exotische oorden in combinatie met de drang dat op foto vast te leggen voor de thuisblijvers.

Nieuw werk

Onder het kopje 'Nieuw werk' plaatsen wij na elke bespreking van fotowerk van leden een selectie op onze site. Klik hier om het meest recente werk van onze leden te zien.

Fotocursus

Fotoclub Zwijndrecht biedt ook in seizoen 2019/2020 de cursus Digitale Fotografie & Digitale Fotobewerking aan. De cursus is bedoeld voor beginnende fotografen die een digitale spiegelreflex- of systeemcamera hebben aangeschaft, maar deze niet optimaal kunnen gebruiken en/of willen leren hoe je betere foto’s kunt maken.

De beste foto moet nog vertoond worden...

Fotoclub Zwijndrecht

Lid worden?

Je fotografie naar een hoger niveau tillen? — kom langs voor een vrijblijvende kennismaking.