Fotoclub Zwijndrecht

Over de club

Fotoclub Zwijndrecht is een grote landelijk gerenommeerde fotoclub en lid van de Fotobond. Wij willen een platform zijn voor hedendaagse creatieve fotografie. Onze leden zijn beginnend tot zeer ervaren, jong of wat minder jong, man of vrouw. We zijn een actieve club, naast het bespreken van foto’s organiseren we veel activiteiten die je helpen je fotografie naar een hoger niveau te tillen. Ons eigen pand maakt het mogelijk om maandelijks wisselende exposities te organiseren. Interesse om lid te worden?

clubavonden en expositie vervallen

12 maart 2020

In verband met de nieuwe richtlijnen om het verspreiden van het Coronavirus te beperken, komen de clubavonden op maandagavond en de exposities op zaterdag tenminste tot 31 maart te vervallen.

Gratis foto workshops

Gratis workshops! Omdat we 60 jaar bestaan.

Fotoclub Zwijndrecht bestaat 60 jaar en dat is aanleiding voor feestelijke activiteiten voor leden, maar ook voor NIET leden. Er worden tijdens dit 60-jarig jubileum voor mensen die geen lid zijn van de vereniging vier gratis workshops gegeven.

• workshop straatfotografie (volgeboekt)
  • workshop landschapsfotografie (volgeboekt)
  • workshop model-/portretfotografie (volgeboekt)
  • workshop architectuurfotografie (volgeboekt)

Club op excursie

Om het zestig jarig jubileum van Fotoclub Zwijndrecht extra luister bij te zetten zijn twee excursies georganiseerd. De eerste was een uitstapje van een dag in oktober naar Insel Hombroich in Duitsland.

Nieuw werk

Onder het kopje 'Nieuw werk' plaatsen wij na elke bespreking van fotowerk van leden een selectie op onze site. Klik hier om het meest recente werk van onze leden te zien.

Fotocursus

Fotoclub Zwijndrecht biedt ook in seizoen 2019/2020 de cursus Digitale Fotografie & Digitale Fotobewerking aan. De cursus is bedoeld voor beginnende fotografen die een digitale spiegelreflex- of systeemcamera hebben aangeschaft, maar deze niet optimaal kunnen gebruiken en/of willen leren hoe je betere foto’s kunt maken.

De beste foto moet nog vertoond worden...

Fotoclub Zwijndrecht

Lid worden?

Je fotografie naar een hoger niveau tillen? — kom langs voor een vrijblijvende kennismaking.